divendres, 17 d’octubre del 2008

“Internet és una gran conversa”

Aquesta setmana al Diari iniciem una sèrie d’entrevistes tecnològiques que publicarem cada divendres. Avui hem parlat amb la Sílvia Cobo i el seu alter ego a la xarxa,lolacomomola.



Volia quedar amb ella a una hemeroteca però al final ens hem citat a l’Ateneu Barcelonès, un lloc curiós per parlar de noves tecnologies, tot i que durant l’entrevista me n’he adonat que l’elecció és bona. La Sílvia diu que Internet és una gran conversa i l’Ateneu porta més de 100 anys conversant al centre de la ciutat. Així que, comencem a parlar.

Al principi la Sílvia està una mica nerviosa (això passa molt sovint) però els nervis marxen a mida que la conversa avança. És una apassionada dels mitjans de comunicació i del seu futur a la xarxa i a mi m’interessa especialment ja que treballo en un mitjà digital. Per això un cop s’acaba el rodatge no ens acomiadem i ens quedem quasi dues hores parlant sobre el futur del periodisme, del Diari i els nostres projectes. Un d’ells, aquest, és explicar què passa entre bambolines, abans de prémer el botó vermell i després d’apagar-lo. Tot i que sempre hi haurà coses que no es poden explicar. Ho sento, secret de sumari.

També hem parlat sobre el proper entrevistat de la secció. Ho sabreu aviat ... però tot al seu temps. Divendres 24, el següent capítol al Diari de Barcelona.

Entrada feta per: Maria Font