dilluns, 16 de febrer del 2009

La recepta per elaborar un blog de cuina

Aprofitant que l’Elisenda Roca i l’Adam Martín no estan rodant al plató del seu programa La Tarda, de Barcelona TV, ens hi colem perquè descobrim que hi ha una cuina. L’escenari ideal per gravar l’entrevista amb la blogger Dolors Mateu.


www.diaridebarcelona.cat

A aquesta cuinera de Balaguer la trobo fent una cerca a Google, tal i com explico al reportatge. Un cop enviat el primer mail de contacte, la Dolors em respon amb rapidesa i la il•lusió per col•laborar amb nosaltres es percep al primer instant. Doncs tirem-ho endavant!

El dia de l’entrevista la Dolors, acompanyada del seu marit, es presenta puntual a la cita. Preparem tots els ingredients i estris necessaris i comencem el rodatge de l’entrevista pel que compto amb l’ajuda de la Maria mentre la Fran fa aquestes fotografies del ‘making off’.


www.diaridebarcelona.cat

La tendresa de la Dolors i la simpatia del seu marit ens enamoren! Entre tall i tall de l’entrevista parlem de tot: trucs i curiositats culinàries, alimentació, la família...Com si ens coneguéssim de tota la vida! I és que tinc la sensació que la Dolors es va sentir com a casa en aquell plató. De tot plegat, a banda de bons moments, en resulten unes Torres de Colors que tota la redacció del Diari de Barcelona tastem a l’hora de dinar. Moltes gràcies!

Per cert! Si entreu al blog de la Dolors per buscar receptes, la preferida de l’amfitriona és aquesta... Sempre va bé conèixer el plat predilecte del cuiner, no creieu? Fins el proper B DE BLOG!

Publicat per: Patrícia Álvarez

4 comentaris:

Su ha dit...

Pues además de todo lo que se ha comentado en la entrevista, hay una cosa que no se ha dicho, lo trabajadora que es Dolors, publica una receta cada día, recetas maravillosas.
Pero además detrás de tan buena mano culinaria, hay una extraordinaria persona, cercana y muy cariñosa.
Felicidades!!!

dolorss ha dit...

No se si serà un comentari o una confessió, el cert es que va ser una molt bona experiència, ens ho vàrem passar molt be i ens vam trobar com a casa nostra sens dubte, la vostra professionalitat i la vostra personalitat son palpables.
Al hora de fer una feina és important gaudir i això és el que vàrem fer tots plegats. La vostra companyia va ser molt agradable i acollidora, nosaltres vàrem estar contents i veig que vosaltres també.
No tingueu cap mena de mirament si necessiteu alguna cosa de cuina, un cop de ma sempre s’els hi dona sempre als amics.
Fins sempre.
Un petó

Carmen Rico Cots ha dit...

Para mi una de las cosas mas gratificante de mi blog, además de compartir recetas y aprender un monton, ha sido la suerte que he tenido de conocer virtualmente a personas de una gran talla, que a través de sus recetas y nuestros dialogos, nos hemos hecho amigos, como Dolorss, gran "curranta" como humana y entrañable; Su, Anna, Sol, Mar y Javier, Iscariote,mi querido Calabajío y un largo etc.
Animo a todos los que tengáis ésta afición a visitarnos, ya vereis que bien lo pasamos.
Felicidades mi querida Dolorss, parece que hayas estado toda la vida delante de las cámaras...

Núria ha dit...

Dolors, entro cada dia a la teva cuina i no m'havia fixat en la entrevista. M'ha encantat veure-la...estàs natural i molt guapa. I la recepta, genial!!


Petonets
Núria

PD: Ens veiem a la teva o a la meva cuina..jeje